Съседи направиха ужасяващи разкрития за семейството на самоубилия се Ивайло

https://crimes.bg/analizi/sasedi-napraviha-uzhasyavashti-razkritiya-za-semeystvoto-na-samoubiliya-se-ivaylo/43363 Crimes.bg
Съседи направиха ужасяващи разкрития за семейството на самоубилия се Ивайло

Не е изключено в основата на самоубийството да стоят семейни проблеми

Съседи на 14-годишния Ивайло Вантов, който се самоуби преди броени дни, направиха ужасяващи разкрития за семейството му.

 

Припомняме, че момчето полетя от 14-я етаж на семейното жилище в столичния квартал „Дружба 1“.

 

Оказва се, че в семейството на Ивайло имало сериозни проблеми. Съседи от блок 67 разкриват, че преди година в жилището на семейството, е дошла полиция. Причината за посещението на органите на реда била, че майката на 14-годишния Ивайло, е била пребита от съпруга й, пише trafficnews.bg.

 

„Явно си имат проблеми. Много се карат и си крещят, даже от съседните апартаменти се оплакват, че постоянно е така. После се помиряват. Иначе са ведри хора, даже днес ги видях, бяха с някакви хилки за федербал. Държаха се нормално”, разказа съсед на семейството.

 

Засега не е ясно дали сложните отношения в дома на Ивайло имат отношение към трагедията. Неговите родители имат по един неуспешен брак зад гърба си. Загиналото момче има по-голяма сестра, която е от предишния съпруг на майка му.

 

„Разминаваме се във входа. Имат немска овчарка, която мъжът извежда за разходка. Не знам кои са децата им, защото никога не съм ги виждала с тях. Направи ми впечатление, че онзи ден се засякохме в асансьора и носеха мишки. Пошегувах се, че ще са добра храна за котката ми, а те ми разказаха, че имат змия и са за нея.”, сподели друга съседка.

 

Приятелите на тийнейджъра не са забелязали промяна в поведението му преди да се хвърли от 14-ия етаж. Държал се е съвсем естествено и е ходел редовно на тренировки по бадминтон. Засега няма категорична версия какво е довело до трагедията.

 

Смъртта на момчето е основна тема в блока, където той е живеел, както и в съседните кафенета и магазини. Децата, които са попаднали на трупа, когато са отивали на училище рано сутринта във вторник, пък още са в шок, разказват хора от блок 67.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.