Руският опозиционер Алексей Навални бере душа в болница след отравяне

https://crimes.bg/analizi/ruskiyat-opozicioner-aleksey-navalni-bere-dusha-v-bolnica-sled-otravyane/39302 Crimes.bg
Руският опозиционер Алексей Навални бере душа в болница след отравяне

Руският опозиционер Алексей Навални е приет в болница. Вероятно е отровен, съобщават световните агенции. Вероятно Навални е отровен, заяви негова говорителка Кира Ярмиш.




Източник:




2020-08-20 11:07:00


Анализи


0

Прочетено: 49140

Кратка връзка








Руският опозиционер Алексей Навални е приет в болница. Вероятно е отровен, съобщават световните агенции. Вероятно Навални е отровен, заяви негова говорителка Кира Ярмиш.Ярмиш посочи, че на Навални му е прилошало по време на полет от Томск за Москва, поради което самолетът е кацнал принудително в Омск. Тя уточни, че Навални е припаднал. Предполагаме, че Навални е бил отровен с нещо, което е било сложено в чая му, посочи Ярмиш. Опозиционерът се намира в реанимацията.

По непотвърдена информация Навални е бил няколко дни в Сибир, където е събирал материали за ново разследване срещу депутати от "Единна Русия". Той е бил няколко дни в Новосибирск, а след това е заминал за Томск.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.