Разтърсващ обрат с жестокото убийство на Криси

https://crimes.bg/analizi/raztarsvasht-obrat-s-zhestokoto-ubiystvo-na-krisi/43013 Crimes.bg
Разтърсващ обрат с жестокото убийство на Криси

 

Работи се по няколко версии

 

 

Случаят с разтърсващото убийство на Криси Д. от Старосел, претърпя разтърсващ обрат.

 

Припомняме, че жената бе открита мъртва. Според местни хора, тя е страдала от психическо разстройство. От думите им става ясно, че двамата нямат брак, но живеели на семейни начала. Емил се отнасял повече от добре с нея и детето им.

Младата жена обаче била агресивна и нападателна, въпреки, че от страна на мъжа не е имало агресия спрямо нея.

 

В този ред на мисли ртова все повече навежда разследващите на мисълта, че в случая става въпрос за самоубийство. Въпреки това мъжът, с когото Криси Д. живеела – Емил, е арестуван.

Припомняме, че трупът й бе открит в неделния ден с над десет порезни и прободни рани, всички съсредоточени в областта на шията и корема.

 

От пловдивската Окръжна прокуратура уточняват, че разследването на смъртта на 26-годишната Криси Д. се извършва под техен надзор.

Те допълват, че трупът на жената е бил открит в къща в село Старосел, Пловдивско. По тялото й имало редица порезни и прободни рани.

 

Работата по случая със смъртта й на този етап все още е по няколко версии.

От там уточняват, че двойката се преместили в пловдивското село преди десет години, но родом са от Родопите.

Източник: pik.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.