Проговориха родителите на двойния убиец Чане

https://crimes.bg/analizi/progovoriha-roditelite-na-dvoyniya-ubiec-chane/38062 Crimes.bg
Проговориха родителите на двойния убиец Чане

 

Те искат да отдадат почит на сина си

Проговориха родителите на двойния убиец Стоян Зайков-Чане, който изправи Костенец на нокти.

 

„Не е ли нормално ние, родителите на Стоян, да бъдем повикани и да го разпознаем след смъртта му? Казват, че сам се е прострелял. Докато не го видим, няма да повярваме“, категорични са пред "Трафикнюз" Георги и Павлина Зайкови - майката и бащата на Стоян Зайков

 

Припомняме, че Чане се простреля, след като уби двама души.

През последните два месеца родителите му не спират да задават въпроси какво точно се е случило. Разговорят със хората от Костенец и се опитват да наредят пъзела как се е стигнало до тук?

 

Убийствата на Милена Шишкова и Валентин Петров вдигнаха на крак целият ресурс на МВР през април. А едно дете остана кръгъл сирак. През цялото време докато разследващите издирваха Чане, родителите му всеки ден са били разпитвани. Баща му дори бил подложен на детектор на лъжата.

 

Подозирали ги, че крият информация за сина им, разказват Георги и Павлина. Резултатите от полиграфа показали, че той наистина не знае какво се е случило и къде е сина му.

 

„Ако знаехме нещо, ако се беше свързал с някой от нас, нямаше да крием. Хората трудно ще ни разберат. На никой не пожелавам да му се случва това. И нека се опитат да не ни съдят, затова че искаме да го видим и изпратим. Не е вярно, че сме били в лоши отношения. Обичаме сина си. Внукът ни също страда. Сбогувахме се с майка му, сега е ред да отдадем почит и на баща му.“, казва Георги.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.