Президентството скочи на изпълнителната власт заради сина на Радев: Георги не е задържан от органите на реда!

https://crimes.bg/analizi/prezidentstvoto-skochi-na-izpalnitelnata-vlast-zaradi-sina-na-radev-georgi-ne-e-zadarzhan-ot-organite-na-reda/40509 Crimes.bg
Президентството скочи на изпълнителната власт заради сина на Радев: Георги не е задържан от органите на реда!

Синът на президента Румен Радев не е задържан от органи на МВР или отвеждан в РПУ. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.




Източник:




2021-02-08 19:18:00


Анализи


1

Прочетено: 74466

Кратка връзка








Синът на президента Румен Радев не е задържан от органи на МВР или отвеждан в РПУ. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

"Неверни са и твърденията, че събирането по повод на рожден ден е било в столично заведение, както и за отказ на родителите му да го придружат до дома след проверка за самоличност", пишат още от президентството."Жалко е, че представители на изпълнителната власт стават съпричастни в тиражирането на неистини и, от друга страна, погазват законовите гаранции за закрила на личността на непълнолетни", се казва в позицията на президентската администрация.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.