Поредна спънка по делото за смъртта на Милен Цветков

https://crimes.bg/analizi/poredna-spanka-po-deloto-za-smartta-na-milen-cvetkov/42141 Crimes.bg
Поредна спънка по делото за смъртта на Милен Цветков

 

Съдебен заседател е под карантина

Появи се още една спънка по делото за смъртта на журналиста Милен Цветков.

 

Оказва се, че съдебното заседание, което трябваше да се проведе днес срещу Кристиан Николов, който е подсъдим за смъртта на Милен Цветков, се отлага.

Като причина за отлагането му, е посочено, че съдебен заседател е под карантина. В края на септември стана ясно, че Николов няма личностно разстройство и може да носи отговорност за действията си. Това беше изводът от ключовата по делото психологична експертиза.Според екипа от специалисти, направили експертизата, подсъдимият е с висок интелект и се отличава с понижен самоконтрол.Засега е ясно, че по време на катастрофата Николов е бил под въздействието на четири вида дрога. Припомняме, че през 2020 г. навръх Великден журналистът и телевизионен водещ загина в катастрофа, след като джип се заби в колата му на светофар в София.Извършените до момента експертизи доказваха, че подсъдимият Кристиан Николов е карал с близо 100 км/ч. Освен това той е имал няколко вида наркотични вещества в организма си. Въпреки всичко адвокатите му поискаха да бъде освободен с по-лека мярка с няколко основни мотива, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.