Полицията щурмува хотел в Сандански заради…

https://crimes.bg/analizi/policiyata-shturmuva-hotel-v-sandanski-zaradi/40203 Crimes.bg
Полицията щурмува хотел в Сандански заради…

Налице е грубо нарушаване на мерките

Шумен купон на над 40 души в ресторанта на хотел "Едиа" в Сандански е бил прекъснат след изненадващ щурм на полиция и РЗИ, пише Struma.com.

 

Сигналът за пиршеството пристигнал в полицията в града, откъдето информирали РЗИ и няколко екипа пристигнали на място. Оказало се, че въпреки изричната забрана, ресторантът на хотела, собственост на известния санданчанин Иван П., с прякор Ванчо Гъзи, работи на пълни обороти.Празнуващите, наредени един до друг се забавлявали с луда музика и танци.

 

Всички присъстващи са отведени в полицията да подпишат протоколи. Грози ги сериозна глоба. Тлъста глоба ще плати и собственикът на ресторанта, който ще понесе и наказателна отговорност за действията си.

 

Полицаите в Сандански, проверили сигнала, решили, че нарушението може да мине само с протокол за предупреждение. Заповед от ръководството обаче ги връща отново в хотела, за да съставят актове и глоби, разказват санданчани.

 

Крути са мерките срещу нарушителите на противоепидемичните мерки. Денонощни екипи на РЗИ и полиция дежурят, за да се избягват струпвания на хора и да следят за реда.

В случая с хотел "Едия" е налице грубо нарушаване на мерките.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.