Първа снимка на изверга, който закла 2-годишната си дъщеричка в Севлиево

https://crimes.bg/analizi/parva-snimka-na-izverga-koyto-zakla-2-godishnata-si-dashterichka-v-sevlievo/40491 Crimes.bg
Първа снимка на изверга, който закла 2-годишната си дъщеричка в Севлиево

 

Преди убийството мъжът е бил 4 дни в болница

4 дни е прекарал в психиатрия бащата, който преряза гърлото на собственото си 2-годишно детенце в четвъртък в Севлиево. Той е бил освободен от лечебното заведение по настояване на съпругата му, информира Нова телевизия. 

 

Припомняме, че в четвъртък в 12.30 ч. на телефон 112 е получен сигнал за инцидент в град Севлиево. Когато полицията пристига на мястото, открива мъж с порезни рани по крайниците и 2-годишно дете с прерязано гърло, лежащо в локва кръв. На същата гледка се е натъкнала и майката на убитото момиченце, която се прибрала заедно със сестричката му, минути след ужаса, станал в апартамент близо до основно училище в града. 

 

Лекарят, който е приел мъжа след престъплението в лечебно заведение, коментира състоянието му: "Абсолютно неадекватен с рани по крайниците. Не искам да говоря повече, не е моя работа. Има тук лекуващи лекари, това не е моя работа, аз просто давам дежурство", казва той.Друг лекар разкрива, че мъжът е бил едва 4 дни в болница, след което е изписан. Бил е в ступорно състояние, но е бил изписан по настояване на неговата съпруга.

Каква е причината, отключила невероятната агресия у бащата, та да посегне и да отнеме живота на собственото си дете, все още не е ясно. Криминалисти и прокурори извършваха огледи в жилището, където се е разиграла кървавата трагедия.

 

Заради все още началния етап на разследването от прокуратурата и полицията не беше дадена официална информация. По всяка вероятност това ще стане днес, след като бъдат изяснени основните посоки на разследване и работните версии.Като възможни предположения за отключване на агресията у мъжа се сочат психиатрични проблеми или тежък семеен конфликт между двамата съпрузи. 

Бащата убиец е имал психично заболяване и е лекуван в психиатрия. Преди да се отключи болестта му, е работил като охранител, разказват севлиевци.

Семейството има още едно по-голямо момиче, което е ученичка.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.