Откриха обесен изчезналия Дарин

https://crimes.bg/analizi/otkriha-obesen-izcheznaliya-darin/43516 Crimes.bg
Откриха обесен изчезналия Дарин

Младежът на име Дарин Лазаров, който от 26-ти август бе в неизвестност, е открит обесен, пише GLAS.bg. Към момента се знае, че младият мъж, който учеше в Академията на МВР, е открит обесен в близост до колата му, която беше изоставена на Околовръстното шосе на София. Вътре полицаите откриха и смартфона му.
Източник:
2020-09-07 18:51:00


Анализи


0

Прочетено: 68922

Кратка връзка
Младежът на име Дарин Лазаров, който от 26-ти август бе в неизвестност, е открит обесен, пише GLAS.bg. Към момента се знае, че младият мъж, който учеше в Академията на МВР, е открит обесен в близост до колата му, която беше изоставена на Околовръстното шосе на София. Вътре полицаите откриха и смартфона му.Тогава разследващите съобщиха, че не са открили следи от насилие. За последно Дарин бе видян от негови приятели в Самоков, където заедно били на купон. От там той си тръгнал с кола към София, където дирите му се губят.

Младият мъж е живеел е в общежитията на Академията на МВР. Оставали са му едва три изпита, за да се дипломира. Майката на Дарин на няколко пъти излезе с апел в социалните режи и по медиите, ако някой забележи синът й, да се обади на 112 , или в МВР.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.