Откриха 21-годишен в локва кръв пред асансьора

https://crimes.bg/analizi/otkriha-21-godishen-v-lokva-krav-pred-asansyora/43808 Crimes.bg
Откриха 21-годишен в локва кръв пред асансьора

 

Почернените родители дарили органите му за трансплантация

21-годишен търновец бе открит да лежи в локва кръв пред асансьор.

 

От полицията във Велико Търново потвърдиха за инцидента. Те уточняват, че за момента работят по две версии за фаталния завършек на младежа – инцидент или умишлено причинена смъртоносна травма.

 

Поради липсата на свидетели, разследването среща сериозни затруднения.

В събота търновецът тръгнал към свои приятели, събрали се в апартамент на една от улиците в града. След като позвънил на домофона, входната врата била отворена.

 

Момчето обаче така и не стигнало до апартамента, където го очаквали приятелите му. След известно време те слезли да го потърсят, тъй като не отговарял и на телефонните им позвънявания.

 

Натъкнали се на фрапираща гледка – приятелят им лежал в локва кръв пред асансьора в безпомощно състояние.

Те веднага подали сигнал на 112 и на мястото били изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ.

 

Не е изключено някой да е ударил момчето по главата с тежък предмет или пък той самият да се е подхлъзнал на стълбите и да е паднал, в резултат на което да е получил смъртоносната черепно-мозъчна травма. Въпреки положените усилия от страна на лекарите, животът ме но могъл да бъде спасен, пише в. „Борба“.

 

Младежът изпада в мозъчна смърт, а медиците съобщават на родителите му, че той вече няма как да се върне към живота.

Въпреки разкъсващата ги мъка, почернените родители вземат решение да оставят частица от сина си жива и даряват органите му за трансплантация.

 

Източник: pik.bg 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.