Опълченеца от Горна Баня развя знамето преди да скочи от покрива

https://crimes.bg/analizi/opalcheneca-ot-gorna-banya-razvya-znameto-predi-da-skochi-ot-pokriva/37414 Crimes.bg
Опълченеца от Горна Баня развя знамето преди да скочи от покрива

Тази сутрин към 6 часа нaй-сетне приключи драмата с 35-годишния психично болен мъж, който се барикадира на втория етаж на къщата си в „Горна Баня“. Той скочил от покрива и е бил отнесен на носилка, съобщи Нова ТВ. Снощи около 19,30 часа горнобанчанинът е открил стрелба по съсед, с който се е скарал, а после е стрелял и мятал саксии по полицията, отзовала се на сигнал на комшиите.  Мъжът, който повече от  11 часа се бе барикадирал в къщата си в квартал Горна Баня и стреля със сачми от прозореца си, е диганостициран с шизофрения от около 5 години и досега не е имал такива изостряния на болестта. Това разказал баща му, който оказва пълно съдействия на полицията. 35-годишният мъж тежал 100 кила и е висок 185 см,  взема и лекарства. Напоследък той се изживява като революционер и опълченец, има и меч в къщата си.Това не  е единствената драма в семействота, преди няколко години брат му се е самоубил с пистолет.

 След скока от покрива Лъчезар е с охлузни рани на главата и с два счупени глезена. Мъжът е настанен в "Пирогов", тепърва лекарите ще уточняват състоянието му, но в момента то е стабилно и мъжът е контактен.Полицията поясни, че оръжието, с което Лъчезар стреля, е незаконнопритежавано и не е регистрирано. Съседите разказаха, че досега не са имали проблеми с Лъчезар и той не се държал агресивено. Снощната ексцесия е в резултат от проблем със съседната къща, която според него нямала нужното отстояние от три метра и някакво дърво, което му пречело. Освен това се скарал и с баща си. 

 

Заради това 35-годишният се барикадира и откри стрелба с въздушна пушка с газов балон, заредена със сачми. Психично болният мъж развя байрак преди да скочи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.