Олимпийски шампион бе арестуван за убийство

https://crimes.bg/analizi/olimpiyski-shampion-be-arestuvan-za-ubiystvo/41744 Crimes.bg
Олимпийски шампион бе арестуван за убийство

 

Двама са загинали на място след стрелбата

Олимпийският шампион по джудо от Атина 2004 Зураб Звиадаури (Грузия) е бил арестуван след разследване на убийството на трима души в Цинандали.

 

Двама са загинали на място след стрелбата. Един от тях пък е тежко ранен и издъхва по-късно в болницата. Именно заради него Звиадаури има проблеми с правосъдието и е много вероятно да бъде признат за виновен.

 "На този етап от разследването е установено, че на 16 август тази година, в околностите на село Цинандали, община Телави, кавгата между няколко души се е превърнала във физически сблъсък. По време на конфронтацията В.К., роден през 1971 г., открива огън с огнестрелно оръжие, регистрирано на името на Дж.Дж., който в момента е задържан.

 

В резултат на стрелбата, извършена от родения през 1994 г. Н.К., са били ранени четирима души, от които двама са загинали на място.

Разследването също така установило, че по време на конфронтацията, арестуваният като обвиняем З.З., също е стрелял с огнестрелно оръжие, при което Н. К. е бил ранен смъртоносно”, се казва още в съобщението на полицията.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.