Огнена вендета за бургаски полицай, пратил в ареста…

https://crimes.bg/analizi/ognena-vendeta-za-burgaski-policay-pratil-v-aresta/43067 Crimes.bg
Огнена вендета за бургаски полицай, пратил в ареста…

Снимка: Флагман



 

Не е изключено някой от потърпевшите да му отмъщава

 

Бургаски полицай стана жертва на огнена вендета.

 

Снощи джипът му е избухнал в пламъци. Возилото е било паркирано зад блок 604 на бургаския квартал „Меден Рудник“.

 

Както е видно от снимката, джипът е изгорял нацяло, отбелязва Флагман. Щетите по возилото са толкова сериозни, че на собственика не му остава нищо друго, освен да го предаде за скрап.

 

Возилото с варненска регистрация е собственост на 38-годишния младши инспектор Станислав Атанасов, който е служител на Първо РУ в града.

Според съседи джипът е управляван предимно от съпругата му Дарина.

 

Те разкриват, че Атанасови са изключително мило семейство, учтиви са. Двойката има малка дъщеричка. Съседка споделя, че никога не е чула да са имали разправия с някого от блока за паркомясто или пък какъвто и да било друг скандал. В този ред на мисли тя е категорична, че е изключено палежът на джипа да е дело на някой съсед.

 

При извършения оглед е бил открит парцал, напоен със запалителна течност. Това навежда разследващите на мисълта, че вероятно става въпрос за вендета.

Мл. инсп. Атанасов работи в системата от три години. За това време той е изпратил в ареста десетки криминогени. Възможно е някой от тях сега да му отмъщава, споделят негови колеги.

Източник: blitz.bg

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.