Очаквано! Убиецът на Милен Цветков е напът да се размине между капките

https://crimes.bg/analizi/ochakvano-ubiecat-na-milen-cvetkov-e-napat-da-se-razmine-mezhdu-kapkite/42937 Crimes.bg
Очаквано! Убиецът на Милен Цветков е напът да се размине между капките

 

Шпатов приема присъдата напълно равнодушно

Оказва се, че убиецът на Милен Цветков – Кристиан Николов е напът отново да се размине между капките.

 

Николов може да лежи в затвора реално само три години от присъдата. Припомняме, че до официалното произнасяне на третата инстанция, той остава под домашен „арест“.

 

Писателят Александър Шпатов е бил редактор в предаването на Цветков. Той се върна назад във времето и си спомни за последния им разговор с журналиста, проведен месеци преди фаталния инцидент.

 

Шпатов си спомня, че му написал смс по повод Нова година. В него той посочвал, че предстоящата година ще е много по-хубава за Милен Цветков. Той припомня, че журналистът вече бил започнал работа, но… всички си спомняме какво се случи, споделя Шпатов пред България он Ер.

 

Близо две години след фаталния инцидент, довел до смъртта на журналиста, Александър приема деветгодиншата присъда напълно равнодушно.

Той е категоричен, че на всички скърбящи за Милен Цветков, присъдата ще им се стори малка, каквато и да е тя. Колкото и години Кристиан да лежи в зандана, това няма да върне журналиста обратно към живота.

 

Адвокат Людмил Рангелов припомни, че от произнесената присъда от 9 години затвор, ще бъде приспаднато времето, в което Кристиан е бил в ареста, както и това, прекарано под домашен арест.

Ако той работи, 2 дни ще му се зачитат за три. В крайна сметка вероятно ще има право на предсрочно освобождаване 3-4 години след влизането му зад решетките, категоричен е Рангелов.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.