Нови разкрития за убиеца от столичния квартал „Люлин“

https://crimes.bg/analizi/novi-razkritiya-za-ubieca-ot-stolichniya-kvartal-lyulin/42656 Crimes.bg
Нови разкрития за убиеца от столичния квартал „Люлин“

 

Баба му твърди, че е прекрасно дете

Както вече стана ясно убийството в столичния квартал „Люлин“ бе извършено от 24-годишният Денис-Мустафа Камел Ал Газзи.

 

Именно той е човекът, наръгал 32-годишния Илиян Илиев в неделя вечерта, отбелязва „Телеграф“.

 

Убийството е извършено заради заря по време на празненство по повод раждането на дете. Появиха се и снимки на жертвата. Извършителят на убийството Денис е обявен за общодържавно издирване.

 

„Той излиза от входа, идва и казва:

- Абе, вие знаете ли, че тука има деца?

Празнуващите му отговарят:

- Ние празнуваме раждането на дете”.

Това разказа Ангел Илиев, който е станал свидетел на убийството. Той твърди, че острието е било забито в гърлото на Илиян. Веднага след това Денис избягал и на този етап все още не е открит. Извършителят на убийството живеел с баба си и дядо си.„За мен е прекрасно дете. Защото изпитите си взема, сега на предварителната сесия си е взел изпитите – два с шестица, два остават”, разказа баба му, цитирана от Нова ТВ.

Тя твърди, че внукът й Денис учи икономика и дори наскоро имал изпити.

 

Проверка на "Телеграф" сочи, че извършителят на убийството действително е учил в УНСС, така е записал и в профила си във Фейсбук. Както и че е родом от София. Баща му е от Кувейт и в момента е в чужбина, разкриват от МВР пред „Телеграф“, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.