Николай Пенев – Пойзъна се отчитал на Димитър Желязков - Очите допреди няколко години

https://crimes.bg/analizi/nikolay-penev-poyzana-se-otchital-na-dimitar-zhelyazkov-ochite-dopredi-nyakolko-godini/37539 Crimes.bg
Николай Пенев – Пойзъна се отчитал на Димитър Желязков - Очите допреди няколко години

Николай Пенев - Пойзъна в компанията на Калоян Стоянчов - Голямата Рижа



Бургаският крими-герой Николай Пенев – Пойзъна, който превърна във ферма за канабис апартамента си в бургаския ж. к. „Възраждане”, е известен в наркосредите в морския град. Неведнъж той е имал проблеми с властите, задържан е за редица престъпления, сред които разпространение на дрога и кражби.

Едно от последните му провинения е кражба на 2 радиостанции от „Метро”, заради което той бе зрелищно арестуван на бургаското летище.

Запознатите със сенчестия бизнес по морето твърдят, че звездата на Пойзъна изгрява в крими обществото през 90-те години на миналия век като пласьор на дрога, съден е за кражби. Името му се свързваше с наркодилърите на „свободна практика”.

Според източник от полицията, Пойзъна се отчитал на Димитър Желязков - Очите допреди няколко години. През 2007 година избухна бомба в апартамента му в ж.к. „Братя Миладинови”.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.