Невиждано престъпление в ромската махала в Дупница

https://crimes.bg/analizi/nevizhdano-prestaplenie-v-romskata-mahala-v-dupnica/38462 Crimes.bg
Невиждано престъпление в ромската махала в Дупница

Странно доказателство за любов

Невиждано престъпление бе извършено в ромската „Пич махала“ в Дупница.

 

20-годишен младеж е бил задържан за 24 часа в Районното управление на полицията, след като майка на 13-годишно момиче е подала сигнал за извършено блудство.

 

Дотук няма нищо необичайно, но историята, описана по-долу в редовете ще ви смае.

20-годишният Алберто М. и момичето се срещали често. За пореден път в понеделник вечерта той я взел от махалата с личния си автомобил и я закарал до стадиона, който е в близост до “Пич махала”, пише struma.bg.

 

По време на любовни ласки момичето е дефлорирано, но без полов акт, съобщават от Спешен център-Дупница. Като се прибрала вкъщи, тя съобщила на майка си какво се е случило и жената подала сигнал на тел 112.

 

Алберто М. е задържан в дома си в кв. “Ценеви”. След като дал показания пред дознател, е освободен. Повдигнато му е обвинение за блудство.

 

Пред разследващия полицай Алберто заявил, че е лудо влюбен в момичето, но майка й не била съгласна да се оженят. Той умишлено дефлорирал девойката, за да принуди майката да се съгласи да създадат семейство.

 

Близки и роднини на обвинения в блудство Алберто съобщиха: „Алберто много обича момичето. Не може да диша без нея. Говорихме му да не прави глупости, но той не ни послуша”.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.