Невиждана жестокост при убийството на 8-годишната Вили

https://crimes.bg/analizi/nevizhdana-zhestokost-pri-ubiystvoto-na-8-godishnata-vili/28824 Crimes.bg
Невиждана жестокост при убийството на 8-годишната Вили

 

Момиченцето е било наръгано десет пъти

Невиждана жестокост е проявена при убийството на 8-годишната Вили в село Желязно, пловдивско .

 

Припомняме, че майката на Вилияна – Лиляна бе обвинена като извършител на престъплението.

 

Според последната информация, малко преди да наръга дъщеря си, Лили я приготвяла за училище. Малко по-късно техни роднини открили двете тела да лежат в локви кръв.

Въпреки, че веднага били транспортирани до пловдивска болница, момиченцето издъхнало.

Медиците продължават да се борят за живота на 30-годишната жена. Те уточняват, че младата жена е с прободна рана в областта на корема.

 

Основната версия по случая гласи, че Лиляна първо е наръгала детето си, след което и себе си. Все още обаче не е изяснена причината, довела до жестокото кръвопролитие. Според една от версиите на криминалистите, младата жена е криела, че страда от психично заболяване, отбелязва Труд.

 

Според специалисти по психиатрия, евентуалните причини, довели до жестоката случка, са две. Първата от тях е именно евентуалното наличие на психично заболяване при младата жена. Втората евентуална причина, довела доизвършването на убийството, е свръхнапрежение, което според специалисти направо е взривило главата й.

 

Съседи пък твърдят, че Лили е била неустойчива.

Психиатърът д-р Веселин Герев отбелязва, че фактът, че тя е посегнала и на себе си по-скоро издава наличието на психоза, защото в противен случай би убила само отрочето си.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.