Нещо страшно се случи с полицаи в „Шекер махала“

https://crimes.bg/analizi/neshto-strashno-se-sluchi-s-policai-v-sheker-mahala/38714 Crimes.bg
Нещо страшно се случи с полицаи в „Шекер махала“

Екшънът се е разиграл снощи

Нещо страшно се случи с двама от пловдивските полицаи в „Шекер махала“.

 

Униформените са били нападнати от семейство цигани с камъни и прътове. Това е станало по време на изпълнение на служебните им задължения. 

 

Екшънът се е разиграл снощи, около 23 часа. Полицаите били изпратени по сигнал в Шекер махала, където Радка – майка на 16-годишно момиче, се оплакала, че преди часове дъщеря й излязла заедно с приятеля си Стефан и от тогава нито се е прибрала, нито си вдига телефона.

 

Радка споделила още пред униформените, че двамата млади се обичат и предположила, че момичето се намира в дома на Стефан. Тя придружила полицаите до къщата на момчето, където ченгетата тропали дълго, но никой не им отворил. 

 

След известно време вратата се открехнала и се появила 39-годишната майка на кандидата за жених - Сийка А. Полицаите обяснили за какво я търсят и попитали къде е Стефан, но Сийка видимо пияна и много агресивна се развикала, че нито знае къде е синът й, нито кога ще се прибере. Циганката силно лъхала на алкохол. 

 

Докато се разправяла с полицаите все повече повишавала тон и в този момент от дома й излязъл съпругът й Миленко. Той започнал да псува и да гони полицаите и ставал все по-агресивен. Също бил пиян. Въпреки предупрежденията на униформените да се спре, Миленко грабнал камък от земята и го хвърлил срещу един от полицаите с все сила.

 

Камъкът улучил в устата единият униформен. Другият полицай се опитал да задържи Миленко, но в този момент Сийка ударила няколко пъти с прът в главата и гърба колегата на пострадалия униформен. 

 

Двамата пияни и нагли цигани, са били арестувани, след като на помощ дошли и други полицаи. Пострадалите са били откарани в спешна помощ. Единият е прегледан в лицево-черепна хирургия и има 4 шева в областта на устата. На другия е направен скенер на главата заради множеството удари.  Полицаите са изписани за домашно лечение. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.