Непълнолетни стреляха срещу деца от Украйна

https://crimes.bg/analizi/nepalnoletni-strelyaha-sreshtu-deca-ot-ukrayna/43124 Crimes.bg
Непълнолетни стреляха срещу деца от Украйна

 

Като по чудо няма пострадали

 

Непълнолетни са стреляли по деца от Украйна.

 

Украински бежанци за пореден път станаха жертва на посегателство от страна на българи. Оказва се, че непълнолетни нашенци са стреляли по украински деца, които са били настанени със семействата си в хотел в Свети Влас.

 

По фасадата на сградата ясно се виждат следите от пластмасовите сачми. Хората твърдят, че е цяло чудо, че няма пострадали. В противен случай положението е можело да стане „играчка-плачка“.

От Нова тв уточняват, че украинки, които са настанени във въпросния хотелски комплекс, са изпратили клип още през месец февруари.

В него ясно се вижда как деца стрелят по него.

 

Майката на едно от уцелените от пластмасовите сачми деца споделя, че синът й е много изплашен. Украинските деца твърдят, че не е имало конфликт между тях и стрелците. От разказите им става ясно, че стрелбата е била породена от игра.

 

Майката на уцеленото дете е извикала полицейски екип, който е пристигнал на място около 19 ч.

 

Припомняме, че само преди няколко дни неизвестен заби кирка в предния капак на кола с украинска регистрация. Инцидентът бе регистриран в Бургас.

 

Автомобилът е собственост на украинско семейство, избягало от Одеса. Превозното средство е било паркирано пред блок в Меден Рудник, където има общински жилища. Потърпевшите видели състоянието на автомобила си рано сутринта.

Източник: blitz.bg

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.