Нелепа смърт потопи в сълзи Царево

https://crimes.bg/analizi/nelepa-smart-potopi-v-salzi-carevo/38173 Crimes.bg
Нелепа смърт потопи в сълзи Царево

15-годишното момче е издъхнало под Светия кръст на Боруната

15-годишно момче от Царево изгуби живота си при нелеп инцидент под Светия кръст на Боруната.

 

Тийнейджърът и компанията му, решили да скачат в морето. Той обаче не  преценил точния ъгъл.

 

15-годишното момче, изгубило живота си, е от Царево. Всички го познават като страхотно дете.

Момчето се е удавило този следобед на скалите под Светия кръст на Боруната, съобщава Флагман.бг.  

 

Тийнейджърът бил с компания и момчетата са скачали във водата. Мястото е любимо за местните, които добре познават морето. 15-годишният Д. обаче не е преценил точния ъгъл на скока си и вероятно се е ударил в подводна скала, което го е зашеметило. След това момчето вероятно се е паникьосало и изобщо не е успяло да излезе.

 

Морето днес, около 14:30 часа, когато е станал инцидентът, е било сравнително спокойно. Приятелите на момчето се опитали да го спасят, повикали и помощ. Първи се отзовали пожарникар с малко име Влади, както и друг негов колега, който дошъл заедно с брат си.

 

Те скочили във водите на Черно море, извадили тийнейджъра, опитали се да му окажат първа помощ, включително и изкуствено дишане. За съжаление обаче момчето от Царево вече било издъхнало. Дошлите на място парамедици констатирали смъртта му. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.