Нашенка проговори за ужаса в нюйоркското метро

https://crimes.bg/analizi/nashenka-progovori-za-uzhasa-v-nyuyorkskoto-metro/43038 Crimes.bg
Нашенка проговори за ужаса в нюйоркското метро

 

Общият брой на пострадалите е 20 души

 

Нашенката Люба Дочева проговори за ужаса в нюйоркското метро, предизвикан от безразборната стрелба, която мъж откри вчера в една от станциите му.

 

Тя разкрива, че до този момент няма информация за жертви. Има обаче петима души, които са тежко ранени. Всички те са били настанени в лечебно заведение и за съжаление състоянието им е критично.

 

Това разкри живеещата в Бруклин Люба Дачева в ефира на „Здравей, България“.

Тя уточни, че общият брой на пострадалите е 20 души. Едва десетина от тях обаче, са били простреляни от извършителя на покушението. Останалите са пострадали при създалата се суматоха в метрото.

 

Според последната информация заподозреният е мъж на 62 години и се казва Франк Джеймс. Той се е намирал в един от влаковете на метрото, откъдето е хвърлил димка. След това е сложил противогаз на лицето си и започнал да стреля безразборно.

Източник: blitz.bg

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.