Над 40 униформени блокираха Бояна

https://crimes.bg/analizi/nad-40-uniformeni-blokiraha-boyana/37303 Crimes.bg
Над 40 униформени блокираха Бояна

От пресцентъра на МВР заявиха, че на територията на столицата текат полицейски действия на отдел „Криминална полиция"




Източник:




2015-01-14 11:10:00


Обществени теми


0

Прочетено: 248976

Кратка връзка








Снимкова галерия







Мащабна полицейска акция с участието на Криминална полиция и Жандармерията блокира столичния квартал "Бояна" вчера.

Цяло каре бе отцепено от полицаите. Всички коли, които напускат района бяха подложени на щателна проверка.

"Извършват се полицейски действия. В по-късен период можем да дадем конкретна информация. Мащабната полицейска акция няма връзка с посещението на Джон Кери у нас. Полицейски действия на Криминална полиция и Жандармерията се извършват и в други столични райони", съобщиха от пресцентъра на МВР.

Улицата "Секвоя" която жандармерията бе блокирала, се намира на 500 метра над вилата на президента Росен Плевнелиев.

До тази вила се намира и домът на министър-председателя, но той е вакантен, след  като Бойко Борисов отказа да се премести, след като стана премиер за втори път.

На улица "Секвоя 1А" се намира и офиса на работодателя на бившия шеф на ДАНС Петко Сертов-Aнгел Божилов, както и празната къща на намиращият се извън страната банкер Цветан Василев.

По непотвърдена информация става въпрос за арест на човек, добре познат в подземния свят. Смята се, че операцията е по обиск в една от къщите в района, свързана с участник в разбита преди две години банда за контрабанда и мащабно теглене на ДДС.

 

Говорителят  на пресцентъра на МВР намеква, че на територията на столицата текат полицейски действия на отдел „Криминална полиция".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.