Мултимилионерът Джефри Епстейн се самоуби

https://crimes.bg/analizi/multimilionerat-dzhefri-epsteyn-se-samoubi/38128 Crimes.bg
Мултимилионерът Джефри Епстейн се самоуби

 

Той е имал фиксидея да забремени хиляди жени, за да подобри човешката раса

Мултимилионерът Джефри Епстейн, който бе обвинен в трафик и сексуална експлоатация на непълнолетни, се самоуби. Новината бе съобщена от „Ню Йорк Таймс”.

 

Служители на затвора в Ню Йорк са изнесли рано сутринта тялото му. Там 66-годишният Епстейн чакаше процеса по обвинението. Все още не са ясни обстоятелствата около самоубийството.

 

Мултимилионерът беше под непрекъснато наблюдение, след предишен опит да посегне на живота си. Процесът срещу инвестиционния банкер трябваше да започне през 2020 г. Безжизненото му тяло е открито в 07.30 часа местно време.

 

Според прокурорите от 2002 до 2005 г. Джефри Епстейн е имал сексуални отношения с десетки непълнолетни момичета, които е водел в резиденциите си в Ню Йорк и Флорида.

 

Той им плащал стотици долари в брой, след което инструктирал някои от жертвите да му водят нови момичета. Много от момичетата са били на 14 години и по-малки.

 

В началото на юли съдът реши да остави Джефри Епстейн в ареста, след като го изслуша, считайки, че може да се укрие. По-късно обвиняемият беше открит в затворническата си килия в безсъзнание и с наранявания по шията. Той категорично отричаше да е виновен.

 

 

По време на разследването станаха известни и редица любопитни факти около мултимилионерът. Той е имал фиксидея да забремени хиляди жени и да подобри човешката раса. Интересът си към трансхуманизма Епстейн е споделял с редица водещи учени от цял свят.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.