Млад мъж издъхна в жестока агония пред бар в Слънчев бряг

https://crimes.bg/analizi/mlad-mazh-izdahna-v-zhestoka-agoniya-pred-bar-v-slanchev-bryag/38227 Crimes.bg
Млад мъж издъхна в жестока агония пред бар в Слънчев бряг

 

Самоличността му все още не е установена

Млад мъж на видима възраст 25-27 години, е издъхнал в жестока агония пред бар в Слънчев бряг.

 

Запознати издават, че крещял като луд.

Ужасяващият случай се е разиграл тази нощ пред погледите на стотици туристи в един от най-известните родни курорти – Слънчев бряг. 

 

Според първоначалната информация, която до момента не е потвърдена официално, мъжът е чужденец, който е бил на почивка в Слънчев бряг.

Той бил на парти в известен нощен клуб, където предрусал с различни наркотици. 

 

"Около 01:00 ч. го изкараха на улицата пред бара. Крещеше на английски език и се мяташе като луд. Вързаха го, за да не мърда. Секунди по-късно припадна и започна да тече кръв от устата му, след това вече нямаше и пулс, дойдоха полицаи и медицински екип, който констатира смъртта му", разказа читател на Флагман.бг, който бил на партито във въпросния клуб.

 

Трупът на младия мъж е бил откаран в Отделението по съдебна медицина на УМБАЛ-Бургас. Предстои да бъде извършена аутопсия, която да установи точната причина за смъртта му. На този етап все още не се съобщава самоличността на починалия.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.