Мистериозна смърт на пет жени навръх Коледа

https://crimes.bg/analizi/misteriozna-smart-na-pet-zheni-navrah-koleda/40258 Crimes.bg
Мистериозна смърт на пет жени навръх Коледа

Все още не е ясно кой е заподозреният

Пет жени от едно семейство са били открити мъртви навръх Коледа в дома им в Арканзас.

 

Според полицията става въпрос за „убийство-самоубийство“. Жертвите са три момичета и две възрастни жени, на възраст от 8 до 50 години.

 

„На Коледа получихме невъобразими новини. Пет от нашите скъпи роднини бяха намерени починали в дома им. Баба, майка и три деца, всички отнети от нас“, пише Мелиса Рене Браун, която организира набирането на средства за погребението им.

 

Браун посочва, че оцелелите членове на семейство Хефлин / Патрик нямат други подробности, които да споделят, но че полицията разследва смъртните случаи като убийство. Предполага се, че една от петте жертви е убила останалите и се е самоубила. Патрул на шерифската служба на окръг Pope реагирал на сигнал в дом близо до град Аткинс, на около час северозападно от Литъл Рок, в петък вечерта.

 

Член на семейството посетил роднините си в дома им, но ги открил всички мъртви, пише bg-voice.com. „Смятаме, че това е изолиран инцидент между членове на семейството в дома“, каза шерифът на окръг Pope Шейн Джоунс.

„Твърде рано е да се каже, но ние вярваме, че някои от тях са жертви на изстрели.“ 

 

Длъжностни лица твърдят, че все още не е известно колко дълго членовете на семейството са били мъртви, преди да бъдат открити и мотивът не е определен.

„Това е рядкост навсякъде“, посочва Джоунс за случая. „Просто трябва да се молим за семейството, което току-що е било опустошено.“

 

Според прессъобщение на полицията, те са били извикани в дома около 17,14 ч. „При пристигането си забелязахме, че в тази къща има потенциално пет жертви“, заяви говорител от шерифския офис. До момента не е съобщено кой е заподозреният за инцидента.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.