Медицинска сестра причини нещо ужасно на 8 500 човека

https://crimes.bg/analizi/medicinska-sestra-prichini-neshto-uzhasno-na-8-500-choveka/41706 Crimes.bg
Медицинска сестра причини нещо ужасно на 8 500 човека

 

Такива случаи са регистрирани и в Русия

Медицинска сестра в Германия причини нещо ужасно на 8 500 души.

 

Близо толкова жители на германската провинция Долна Саксония (в западната част на страната), са били инжектирани с физиологичен разтвор вместо с ваксина срещу COVID-19, съобщават световните агенции.

В рамките на разследването местните власти са установили, че в периода 5 март – 20 април 2021 г., медицинската сестра е отворила хиляди ампули с препаратите, изляла съдържанието им и ги напълнила с разтворена във вода сол.След това здравната работничка е извършила инжекциите с физиологичния разтвор."Вероятно тази жена е имала най-малко един помощник", каза представител на полицията. Той допълни, че следствието не е завършило и не разкри подробности.От здравната служба в провинцията заявиха, че инжекцията с физиологичния разтвор не представлява опасност за здравето на пациентите, защото веществото е безвредно за човешкия организъм.Както вече писахме, случай на хора, "ваксинирани" със солена вода имаше и в Русия.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.