Мъж бере душа след тежък инцидент

https://crimes.bg/analizi/mazh-bere-dusha-sled-tezhak-incident/43061 Crimes.bg
Мъж бере душа след тежък инцидент

 

Очевидци разкриват, че реакцията на шофьора е необяснима

Мъж бере душа след поредния тежък инцидент на пътя.

 

Този път инцидентът се е случил в Бургас и по-точно в квартал „Славейков“, отбелязва „Флагман“.

Според първоначалната информация по случая, мъжът, чийто живот е в опасност е на около 75 години или поне така изглежда.

 

Възрастният мъж е бил пометен от лек автомобил. Очевидци на инцидента разкриват, че мъжът пресичал на пешеходна пътека, тип „зебра“. За момента информацията, че животът му е в опасност, не е била потвърдена официално.

 

Водачът на автомобила, който е помел възрастният мъж на пешеходната пътека, е бил откаран в Районното управление на полицията. Очевидци на случката разкриват, че реакциите му нямат обяснение. Те твърдят, ме водачът натиснал рязко педала на газта точно преди пешеходната пътека.

 

Тепърва ще се изяснява на какво се дължи тази реакция, за която очевидците определено нямат обяснение.

 

Междувременно стана ясно, че млад мъж е забил управлявания от него автомобил в ТИР. Пътният инцидент се е случил на главен път Е-79, отбелязват от ОДМВР-Враца.

Сигналът по случая е подаден снощи около 23 ч.

 

Веднага след това на място са били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

От полицията разкриват, че 23-годишен от с. Разлив, Ботевградско, е управлявал автомобила в нетрезво състояние. Униформените посочват, че при направения му полеви тест станало ясно, че е седнал зад волана с 1.16 промила алкохол.

Източник: blitz.bg

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.