Лошо му се пише на виновника за мелето със загиналия полицай край границата

https://crimes.bg/analizi/losho-mu-se-pishe-na-vinovnika-za-meleto-sas-zaginaliya-policay-kray-granicata/41826 Crimes.bg
Лошо му се пише на виновника за мелето със загиналия полицай край границата

 

Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Хасково

Черни облаци надвиснаха над виновника за мелето със загиналия полицай край границата.

 

Наказание „лишаване от свобода“ от две до шест години се предвижда за виновника, причинил катастрофата, при която рано тази сутрин край ГКПП "Капитан Андреево" загина 25-годишен полицай, пише haskovo.live.

От прокуратурата съобщиха, че досъдебното производство се води за извършено при условията на непредпазливост престъпление.Катастрофата с полицейския автомобил е възникнала след приключване на дежурството на загиналия полицаи и 45-годишния му колега, който управлявал колата.По първоначални данни, водачът е изгубил контрол, като автомобилът се е блъснал в предпазна мантинела и се е преобърнал. При катастрофата 45-годишният униформен служител е получил телесни увреждания, но няма опасност за живота му.Двама мъже са служители от група „Контрол на пътното движение по главни пътища и автомагистрали“ в сектор „Пътна полиция“ при МВР-Хасково. 45-годишният полицай е с над 20-годишен стаж в системата. Загиналият 25-годишен мъж е в структурата на МВР от три години.Пробите на водача за алкохол, включително и кръвна проба и за дрога са отрицателни. Извършват се разпити на свидетели-очевидци на инцидента, назначени са съдебномедицински експертизи, включително и автотехническа експертиза. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Хасково.По данни на stmost.info, загиналият полицай е от Димитровград. Младият мъж не бил семеен, но имал сериозна приятелка, споделят негови колеги.

Тъй като няма никакъв спирачен път, една от версиите на разследването, което се води в момента, е че водачът на автомобила е заспал. Возещият се до него служител е изхвръкнал от колата и е загинал при удара в платното. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.