Лъснаха страшни подробности за жестокото престъпление в Цар Калоян

https://crimes.bg/analizi/lasnaha-strashni-podrobnosti-za-zhestokoto-prestaplenie-v-car-kaloyan/42327 Crimes.bg
Лъснаха страшни подробности за жестокото престъпление в Цар Калоян

 

За пръв път извергът се сблъсква с полицията през 2016 г.

Страшни подробности за жестокото престъпление в Цар Калоян видяха бял свят.

 

"Разкриване имаме. Става въпрос за престъпления, не е само едно. На 16 ноември, малко след 19 часа извършителят изнасилва своята първа братовчедка. Двамата са деца на двама братя. След което започва целенасочени действия по умъртвяването и опожаряване на девойката. Извършителят се е укрил с автомобила си в околностите на Цар Калоян". Това разкритие бе направено от окръжния прокурор на Разград Тихомир Тодоров.

"Беше задържан на не повече от 2 км – между Разград и село Стражица. Не е спрял на изграденото от колегите от полицията КПП, но после разумът надделява и спира и е отведен в полицията в Разград. Той за първи път се сблъсква с нас през 2016 г. , когато изнасилва майката на тази девойка, т.е. своята леля. Тогава е получил осем месеца ефективно наказание "лишаване от свобода". След като е освободен пък извършва грабеж над брат си. За мотиви още не можем да говорим, очевидно има някаква психопатия. Не може майката и дъщерята да бъдат поругани по такъв извратен начин. Очевидно е търсил удовлетворяване на някакви долни и нечисти страсти. След първото изнасилване е освободен предсрочно, защото е бил на крехка възраст. Ръководството на затвора му е гласувало доверие и го е пуснал предсрочно. Очевидно с цел да се поправи, но сега виждаме, че такова поправяне липсва. Всеки момент ще бъдат повдигнати обвинения за изнасилване, опит за убийство, очевидно имаме и неподчинение на полицейските действия. По ирония на съдбата, във вторник има заседание в районен съд Разград за управление на моторно превозно средство с чужди табели. Предвижда се едно от най-тежките наказания – лишаване от свобода от 15 до 20 години или доживотен затвор. Бъдете сигурни, че ще бъдем безкомпромисни", категоричен бе комисарят в сутрешния блок на Би Ти Ви, пише blitz.bg.  

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.