Крисия навърши пълнолетие

https://crimes.bg/analizi/krisiya-navarshi-palnoletie/28544 Crimes.bg
Крисия навърши пълнолетие

 

Тя отбеляза празника в обкръжението на семейството си

 

Детето-чудо Крисия, вече е красива млада дама. Преди броени дни тя навърши пълнолетие.

 

Красавицата публикува фотоси от рождения си ден, с които изненада приятно своите почитатели.

 

Младата дама е посрещнала своето пълнолетие извън страната и по-специално в Гърция. Тя е отпразнувала зрелостта си в компанията на своето семейство.

Нейните почитатели са наясно с факта, че тя е изплакала за пръв път на 1 юни – Денят на детето. От тази година обаче тя вече не е дете, а пълнолетна млада дама. Влизайки в графата на възрастните хора, тя вече носи отговорност за действията си.

 

Красивата госпожица е духнала свещичките на красивата торта по повод зрелостта си в заведение на гръцкия остров Миконос.

Припомняме, че тя завърши средното си образование тази година. Гласовитата Крисия бе възпитаник на варненското музикално училище.

 

Наскоро зрителите на музикалното шоу за имитации „Като две капки вода“ видяха на сцената красива млада дама в лицето на Крисия. Всички те станаха свидетели на изключително зряло поведение от нейна страна по време на участието й.

 

Крисия има още две сестри – Тифани, която е по-голяма от нея и вече е студентка в НБУ и Марина (най-малката от тях), която все още е ученичка.

 

Пожелаваме на красивата млада дама животът й да е осеян с щастие, късмет и много попътен вятър.

Източник: zajenata.bg

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.