Каруца предизвика чудовищна касапница край Враца

https://crimes.bg/analizi/karuca-predizvika-chudovishtna-kasapnica-kray-vraca/38123 Crimes.bg
Каруца предизвика чудовищна касапница край Враца

Ударът бил толкова силен, че го чули в селото

Тежък пътен инцидент е станал в малките часове на нощта край Враца.

 

Товарен микробус с трима души се е размазал в ТИР, съобщава BulNews. Врачански "Фиат Дукато" се движел от село Борован към Девене. Изневиделица в тъмното пред него се появила каруца, която не била обозначена с никакви светлоотразителни знаци.

 

Шофьорът на буса ударил рязко спирачки, при което загубил контрол над возилото. То се завъртяло, отскочило и се ударило с дясната си страна в идващ насреща ТИР "Скания" с монтанска регистрация, превозващ дърва.

 

Сблъсъкът е бил толкова силен, че звукът от него се чул чак в селото. Истинско чудо е, че шофьорът и двамата му спътници са извадени живи, тъй като "Фиат"-ът е напълно размазан от удара в голямата машина.

 

Две линейки, две пожарни и полиция извършили спасителна операция. Тримата мъже са извадени изпод смачканите ламарини и са откарани в болница. Единият от ранените е в тежко състояние, но жив.

 

Проверката с дрегер установила, че шофьорът на камиона не е употребил алкохол. По неофициална информация в буса пътувал около 40-годишен жител на Криводол, който се занимава с коне. Най-вероятно и спътниците му са от същото градче.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.