Как могат да Ви позвънят от номер 0888 888 888

https://crimes.bg/analizi/kak-mogat-da-vi-pozvanyat-ot-nomer-0888-888-888/37496 Crimes.bg
Как могат да Ви позвънят от номер 0888 888 888

Автомобилите на Константин Димитров - Самоковеца пред дискотека Ескейп



По-рано днес информационният Флагман.БГ съобщи за получено позвъняване на телефонен номер на ученичка от Бургас от телефонен номер 0888 888 888.

Номерът е известен със собствениците си - и тримата вече не са сред живите. Това се сочи и за причина той да бъде прекратен от мобилният оператор "Мобилтел".

Всъщност въпросният телефонен номер се предоставя срещу сериозна сума и в същото време е нежелан - тъй като ежедневно получава обаждания от различни хора, които искат да разберат кой е собственика му.

Притежателите

Първият притежател на фаталния номер 0888 888 888 беше бившият генерален директор на компанията Владимир Грашнов. Той почина преди 10 години от скоротечен рак в разцвета на силите си на 48-годишна възраст. След него деветте осмици наследи мафиотският бос Константин Димитров - Самоковеца, който бе разстрелян показно пред магазин за диаманти в Холандия през 2003 година. Последният притежател на 0888 888 888 стана разстреляният с 10 куршума сенчест бизнесмен Константин Дишлиев. Той бе ликвидиран пред индийски ресторант в София.

След Дишлиев номерът взел столичен бизнесмен, който в последствие сам го прекратил.

Променете си номера

Въпреки твърдения на мобилните оператори, че манипулация на телефонен номер не може да бъде осъществена, това е напълно възможно чрез безплатно приложение за мобилните телефони iPhone, наречено Voxox.

Приложението позволява да позвъните на друг телефонен номер, като изпишете номера, който желаете да бъде изписан на дисплея на търсеният номер.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.