Извънредни новини за гнусното убийство на Венко Лудия

https://crimes.bg/analizi/izvanredni-novini-za-gnusnoto-ubiystvo-na-venko-ludiya/39229 Crimes.bg
Извънредни новини за гнусното убийство на Венко Лудия

Работата по случая продължава

От МВР съобщиха извънредни новини за гнусното убийство на Венко Лудия.

 

Изплували още зловещи подробности по случая с жестокото убийство, което срази Врачанско.

 

Вчера стана ясно, че тялото на 40-годишния Венко Лудия бе намерено в мазе с отрязан и натъпкан в устата полов орган. Малко по-късно бе съобщено, че за зверството са арестувани двама души, а трети се издирва.

 

Сега от МВР излязоха с още разкрития за зверството.

„Трима жители на село Търнава, община Бяла Слатина са задържани като съпричастни в убийството на 40-годишен мъж от същото село, извършено на 06.08.2020г. в селото“, съобщиха от ОДМВР - Враца. И тримата задържани имат криминални прояви от различен характер. 

 

Двама от тях са на възраст 26 години, третият е 18-годишен. Криминалисти от сектор „Противодействие против личността“ към ГД „Национална полиция“ , сектор „Експертно-криминалистична дейност“- ГДНП и колегите им от ОДМВР-Враца продължават работата по изясняване на обстоятелствата довели до извършеното престъпление.

 

Междувременно се разбра че убийците и жертвата им се събрали миналия ден, за да пушат трева и да пият алкохол. На този етап не е ясно какво е отключило агресията им към техния приятел, за да му отрежат пениса, да му го набутат в устата, след което да му прережат гърлото.

 

В момента аутопсия уточнява конкретните причини за смъртта на Вени Лудия. Запознати коментират, че кървавото престъпление е разкрито за толкова кратко време благодарение на служителите на МВР, които отлично познават своя район и контингента.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.