Изплуваха ужасяващи разкрития за пожара в сливенската болница

https://crimes.bg/analizi/izpluvaha-uzhasyavashti-razkritiya-za-pozhara-v-slivenskata-bolnica/42321 Crimes.bg
Изплуваха ужасяващи разкрития за пожара в сливенската болница

 

Огнената стихия взе три жертви

След пожара в COVID отделение в болницата в Сливен, изплуваха ужасяващи разкрития.

Припомняме, че огнената стихия взе три жертви.

 

Ето какви са версиите на близките на починалите за сполетялата ги трагедия:

 

Съпругата на починалия Георги Петров разкрива, че е получила телефонно обаждане на сутринта от Спешна помощ. Чула се е със съпруга си предишната вечер и той се чувствал по-добре.

 

„Говорят се някакви странни версии. Баща ми е непушач. Безобразие е хората да бъдат заключени. Той ми разказваше, че те дори не могат да се обърнат към персонала, когато имат проблем. Разказа ми, че има и проблем с кислородния апарат. Ще си потърся правата по съдебен ред”, категоричен е синът на една от жертвите.

 

„Все още е рано да се каже каква е причина за пожара. Работи се по няколко версии. Не зная дали служител на болницата е подал сигнал на 112. От лечебното заведение съобщават, че са се обадили, когато са забелязали пожара”, обясни Владимир Демирев от противопожарната служба, пише blitz.bg.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.