Изплуваха шокиращи разкрития за убийството, накарало Германия да настръхне

https://crimes.bg/analizi/izpluvaha-shokirashti-razkritiya-za-ubiystvoto-nakaralo-germaniya-da-nastrahne/42454 Crimes.bg
Изплуваха шокиращи разкрития за убийството, накарало Германия да настръхне

 

Девид избрал смъртта пред това властите да им отнемат децата

Преди броени дни жителите на немското село Зенциг, намиращо се близо до Котбус, провинция Бранденбург се натъкнаха на ужасяваща кървава баня.

 

В жилището бяха открити пет безжизнени тела. Две от тях бяха на възрастни хора, а три на деца. От местната полиция уточняват, че всички петима души били под карантина заради коронавируса.

 

Направените разкрития за разтърсващото убийство ще ви шокират. Оказва се, че 40-годишният Девид Р. първо е отнел живота на дъщерите си – 10-годишната Лени, 8-годишната Яни и 4-годишната Руби, след което убил съпругата си Линда с нож. Накрая сложил край и на собствения си живот.

 

Според информацията, разпространена от местните органи на реда едно от децата е било убито с нож, а по труповете на останалите две деца е имало следи от огнестрелни рани.

Оръжието, с което е извършено убийството е било открито в къщата, в която се е разиграла ужасяващата сцена.

 

Така и не става ясно как Девид се е сдобил с него. По време на инцидента, разтърсил цяла Германия, семейството е било под карантина заради положителен резултат за COVID-19 на един от членовете.

 

Главният обществен прокурор Гернот Бантлеон разкри пред ДПА резултатите от първоначалното разследване, базирано на откритата предсмъртна бележка на бащата.

Девид Р. споделя, че е извадил фалшив сертификат на съпругата си. След като един от членовете на семейството се оказал заразен с коронавирус, Девид се притеснил, че ще започне разследване, при което измамата ще лъсне.

Най-голямото му опасение било свързано с това, че разкривайки измамата, властите може да им отнемат децата. Поради тази причина той се решил на крайната стъпка, избирайки смъртта в името на това да останат всички заедно, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.