Изплуваха брутални разкрития за полицейската гонка в столицата

https://crimes.bg/analizi/izpluvaha-brutalni-razkritiya-za-policeyskata-gonka-v-stolicata/28541 Crimes.bg
Изплуваха брутални разкрития за полицейската гонка в столицата

 

Като по чудо няма жертви

Брутални разкрития за полицейската гонка в столицата, видяха бял свят.

 

Жена се ожали след гонката между органите на реда и шофьор, завършила със зрелищен арест в квартал „Стрелбище“, отбелязва Нова тв.

 

Припомняме, че екшън преследването се случи вчера в София.

Социалната мрежа вчера бе наводнена от снимки, публикувани от хора, живеещи в столичния квартал. Те бяха хванали момента по задържането на шофьора, който полицията преследва. В крайна сметка водачът се забил с бясна скорост в тротоара.

 

Като по чудо на мястото не е имало хора и поради тази причина гонката се е разминала без жертви.

След като шофьорът, бил проснат на земята, бил извършен и обиск на автомобила му.

Появиха се и клипове, които хората са заснели от балконите си. Те разкриват, че ситуацията наистина е била доста опасна.

 

Почти пометен от преследвания от полицията шофьор, е бил автомобилът на Гергана Дойчинова. Тя се движела по бул. България и правила опит да се престрои в дясната лента, когато била връхлетяна от кола, движеща се с бясна скорост. От разказа на потърпевшата става ясно, че преследваният автомобил се е движел с над 100 км./ч.

 

Ударът между автомобила на Дойчинова и този на бягащия шофьор се случил в непосредствена близост до спирка на градския транспорт, която по принцип е доста оживена.

За щастие инцидентът се е разминал само с одрана дясна страна на автомобила на потърпевшата от край до край и изкъртено дясно огледало.

 

В заключение жената допълва, че при задържането на въпросния шофьор е имало поне 4-5 полицейски коли.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.