Излязоха смразяващи разкрития за убийството в с. Желязно

https://crimes.bg/analizi/izlyazoha-smrazyavashti-razkritiya-za-ubiystvoto-v-s-zhelyazno/28835 Crimes.bg
Излязоха смразяващи разкрития за убийството в с. Желязно

 

Кметицата не крие, че е шокирана от случката

 

Смразяващи разкрития за жестокото убийство на 8-годишната Вилияна в пловдивското с. Желязно, видяха бял свят.

 

Припомняме, че момиченцето бе наръгано с нож от 31-годишната й майка Лилия, след което жената наранила и себе си. Детенцето издъхна в болница заради тежките наранявания.

Лилия все още е с опасност за живота. Телата на двете бяха открити от вуйчото и майката на Лилия.

 

Кметицата на пловдивското с. Желязно – Валентина Узунова заяви, че не знае какво точно се е случило и е била шокирана. Тя е получила обаждане от полицията и е отишла на мястото, на което се е разиграла трагедията като поемно лице.

 

Узунова определя семейството като тихи, добри и скромни хора. Допълва, че живеят в селото от раждането им, отбелязва Трафикнюз.бг.

От разкритията й става ясно, че Лилия е била без работа. Живяла е заедно с майка си и вуйчо си в къщата, в която се случи трагедията. Кметицата не крие, че не може да си обясни жестокостта й.

 

Преди броени дни 8-годишната Вилияна е завършила първи клас. Тя е учила в Пловдив. Майка й Лилия се е грижила сама за нея. Съседите я определят като изключително възпитан и мил човек. Те твърдят, че Лилия отглеждала детето си с огромна любов. Тя е висшистка, не е семейна.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.