Исус Величков за мъртвия боксьор: Даваха му пари, за да пада!

https://crimes.bg/analizi/isus-velichkov-za-martviya-boksyor-davaha-mu-pari-za-da-pada/38264 Crimes.bg
Исус Величков за мъртвия боксьор: Даваха му пари, за да пада!

Починалия боксьор е имал общо шест мача с чужда самоличност и е взимал пари, за да пада.




Източник:




2019-09-24 10:24:00


Анализи


0

Прочетено: 66654

Кратка връзка








"Самият аз съм не съм бил боксьор, имам лиценз, защото навремето бях футболист. Дадох му моята самоличност, понеже той ме беше уверил, че няма да имам ядове с личните ми данни, а аз като обикновен човек си въобразявах, че ще има проблеми, но все пак му я дадох." Това заяви пред Нова телевизия братовчедът на загиналия в Албания боксьор Исус Величков.

Той призна, че починалия боксьор е имал общо шест мача с чужда самоличност и допълни, че Борис Станчов е взимал пари, за да пада.

,,Според мен става въпрос за убийство. Убили са брат ми, за да не спечели мача", заяви и сестрата на боксьора. По думите ѝ тя само предполагала, че брат ѝ се боксира под чужда самоличност."Всичко е за пари. В България е взимал най-много до 300 лева, но той не се биеше толкова за пари, колкото от любов към спорта. Освен това той никога не е имал болести, а в случаите, когато е боледувал, се е лекувал само с плодове. Не е взимал никакви лекарства'', сподели още сестра му и обяви, че за всичко това е знаел треньорът му и той трябва да понесе отговорност.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.