Христо Терзийски с важни цифри за пандемията в МВР и разкри дали той ще се ваксинира!

https://crimes.bg/analizi/hristo-terziyski-s-vazhni-cifri-za-pandemiyata-v-mvr-i-razkri-dali-toy-shte-se-vaksinira/40478 Crimes.bg
Христо Терзийски с важни цифри за пандемията в МВР и разкри дали той ще се ваксинира!

Христо Терзийски смята, че овек трябва да се отнася много отговорно към случващото се по цял свят от почти година насам. Има провинили се и те са наказани!

Вътрешният министър Христо Терзийски разкри в Сутрешния блок на БНТ, че няма проблем с това да се ваксинира срещу Ковид-19. Дори с радост ще го направи, за да даде личен пример на народа.


„От 13 март 2020 г. до сега са се заразили 5000 служители на МВР. От тях 32 са починали, а още 300 са болни.“ – каза министър Терзийски в ефир.

Полицайте са трети в списъка за ваксинация. Преди тях са лекарите и възрастните хора.

„Никой от МВР не се сърди, че сме трети.“ – заяви Терзийски.

Той разкри още, че неспазването на карантина е престъпление, което се наказва сурово. За последните 10 месеца има 3309 нарушители в това отношение, а присъдите са 697.

Вътрешният министър каза още, че ало измамите са намелели по време на пандемията. Има само един регистриран случай.

Христо Терзийски оповести, че този път КПП-та не се предвиждат.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.