Христо Терзийски с разкрития за COVID ситуацията в МВР!

https://crimes.bg/analizi/hristo-terziyski-s-razkritiya-za-covid-situaciyata-v-mvr/40255 Crimes.bg
Христо Терзийски с разкрития за COVID ситуацията в МВР!

Христо Терзийски посочи броя на положителните с Ковид-19 полицаи и разкри други подробности около пандемичната обстановка!

1300 полицаи са положителни за коронавирус в цялата страна. От тях 132 се лекуват в специализирано медицинско заведение. Това разкри вътрешният министър Христо Терзийски, пише „Труд“.

Той оповести и нещо друго важно. До момента има издадени 650 присъди за нарушаване на правилата покрай противоепидемиологичните мерки. В това число влизат и неправилно попълнени декларации през пролетта, когато имаше КПП-та на входовете на всеки областен град.

Министър Терзийски разкри още, че е говорил с началника на „Гранична полиция“ гл. комисар Кичиков и двамата са постигнали договорка транзитните автомобили , които преминават през страната, да го правят по максимално бърз начин и да спазват заповедта на министъра на здравеопазването.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.