Христо Терзийски отсече: В МВР има много служители, които искат да се ваксинират срещу COVID-19!

https://crimes.bg/analizi/hristo-terziyski-otseche-v-mvr-ima-mnogo-sluzhiteli-koito-iskat-da-se-vaksinirat-sreshtu-covid-19/40165 Crimes.bg
Христо Терзийски отсече: В МВР има много служители, които искат да се ваксинират срещу COVID-19!

Христо Терзийски разкри, че в МВР очакват ваксината срещу коронавируса с нетърпение!

11 300 души от системата на МВР имат желание да си бият ваксина против COVID-19. Това се разбра от министъра на вътрешните работи Христо Терзийски.

От месец март, когато стартира пандемичната обстановка у нас, до днес има 4002 МВР служители, регистрирани с Ковид-19. В момента активните са 1500, разкри още министърът.


В МВР ще постъпят за борба с коронавируса 28 млн. лв. от държавния бюджет за 2021 г. 5 млн. лв. ще отидат в Медицинския институт към МВР. Останалите 23 млн. са предназначени за служите на първа линия, предвидени са и коледни бонуси.

В Медицинския институт на МВР вече има изградени Ковид-отделения, предназначени за болни полицаи. В момента обаче там се прави място и за цивилни граждани.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.