Христо Широков - Широката: Не познавам Атанаска, за да я подстригвам

https://crimes.bg/analizi/hristo-shirokov-shirokata-ne-poznavam-atanaska-za-da-ya-podstrigvam/37381 Crimes.bg
Христо Широков - Широката: Не познавам Атанаска, за да я подстригвам

Христо Широков - Широката е известен в медийното пространство като бивш бодигард на Димитър Желязков - Митьо Очите, впоследствие шеф на охраната му, а след това негова дясна ръка.




Източник:




2015-01-21 07:52:00


Интервюта


1

Прочетено: 714798

Кратка връзка





Христо Широков - Широката в бургаският съд



Христо Широков, известен с прякора си Широката бе намесен вчера в делото за убийството на 8-годишната Алекс от Поморие.

За да защити сестра си, Северина Димитрова замеси името на "поморийската мафия". Според нея Христо Широков - Широката притискал обвинената за убийството на 8-годишната Алекс Атанаска Георгиева да става "муле" за пренос на дрога. Поради отказа й, той я подстригал.

В отговор екип на бургаският сайт "Флагман" се срещна с Христо Широков. Пред екипа им той заяви:

"Коя е тази Атанаска Георгиева?! Никога в живота си дори не съм я виждал. Сестра й Северина Димитрова най-безцеремонно лъже. Нямам нищо общо с тези хора. Атанаска не я познавам, защо ми е да я подстригвам?!

Как ме виждате да имам нещо общо с Атанаска? Познавам сестра й Северина, тъй като тя и мъжа й имат хотел и понякога съм я виждал като съм минавал оттам. Аз съм приятел на семейството на Алекс и явно заради това са се сетили за името ми и са решили да го използват. Ще съдя Северина Димитрова за клевета и то за такова обезщетение, че да сваля и последната дрешка от гърба й."

Досие

Христо Широков - Широката е известен в медийното пространство като бивш бодигард на Димитър Желязков - Митьо Очите, впоследствие шеф на охраната му, а след това негова дясна ръка. Многократно е попаднал в медийното пространство заради съдебни дела, свързани с изнудване, рекет, заплахи. Най-често свидетелите срещу него спират да се явяват по делото или оттеглят показанията си. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.