Главният секретар на МВР Ивайло Иванов за боя над Слави Ангелов: Ще пипнем извършителя!

https://crimes.bg/analizi/glavniyat-sekretar-na-mvr-ivaylo-ivanov-za-boya-nad-slavi-angelov-shte-pipnem-izvarshitelya/38539 Crimes.bg
Главният секретар на МВР Ивайло Иванов за боя над Слави Ангелов: Ще пипнем извършителя!

Ивайло Иванов е сигурен, че виновникът за случилото се със Слави Ангелов ще си получи заслуженото!

„Имаме няколко версии, по които работим. Нападението над журналиста Слави Ангелов е свързано с неговата работа. Категорично осъждаме този акт, който се случи в центъра на София“, това коментира пред Нова телевизия главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

„За момента няма заподозрян, но колегите работят усилено. Убеден съм, че рано или късно ще стигнем до него“, каза още Иванов.

„Присъствието на полицейски служители не винаги е гаранция, че няма да има престъпления. Въпреки това, откакто е извънредното положение, се наблюдават по-малко криминални случаи.

МВР не прави своеволия, спазваме това, което се изисква“, каза още главният секретар на МВР.

 

„Без самоконтрол и солидарност, мерките за ограничаване разпространението на коронавируса са обречени на провал“, категорично заяви главен комисар Ивайло Иванов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.