Ген. Атанасов пред Нова телевизия за убийството на Татяна Стоянова:” Преди 2 месеца получих сигнал за тежка корупция.”

https://crimes.bg/analizi/gen-atanasov-pred-nova-televiziya-za-ubiystvoto-na-tatyana-stoyanova-predi-2-meseca-poluchih-signal-za-tezhka-korupciya/37288 Crimes.bg
Ген. Атанасов пред Нова телевизия за убийството на Татяна Стоянова:” Преди 2 месеца получих сигнал за тежка корупция.”

Пред Нова телевизия ген. Атанас Атанасов, председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание каза във връзка убийството на Татяна Стоянвова, че Общината в Пазарджик се управлява тоталитарно. „Въпреки това става дума за обществени поръчки, публично-частно партньорство. Имам впечатление и го казвам неслучайно. Всички знаят за какво става дума.”

„Преди 2 месеца при мен пристигна сигнал за една много тежка обвързаност между представители на МВР и вътрешна власт, за тежко кадруване и тежки корупционни обвързаности, които мачкат бизнеса. Сигналът беше подписан от конкретен човек. Става дума за случай като „Белведере“, но на местна почва. Този сигнал го пратих в прокуратурата“, продължи Атанасов.

„Трябва да проверя в деловодството на комисията, за да видя как се е развил хода на сигналът“, каза още ген. Атанасов. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.