Ето кой е бизнесменът, олекнал със 100 000 лева

https://crimes.bg/analizi/eto-koy-e-biznesmenat-oleknal-sas-100-000-leva/43140 Crimes.bg
Ето кой е бизнесменът, олекнал със 100 000 лева

 

Той е един от благодетелите на района

 

Стана ясно кой е бизнесменът, който по-рано днес олекна със сумата от около 100 000 лева.

 

Припомняме, че броени минути преди 13 ч. днес четирима маскирани и въоръжени мъже нападнаха други двама. Нападението се случи на столичния булевард „Ломско шосе“.

 

В резултат на нападението маскираните са задигнали чанта. На единия от потърпевшите е бил нанесен удар по главата.

 

От МВР потвърдиха за случая пред Нова тв. На мястото на нападението е пристигнал екип на Спешна помощ. Те получили сигнал, че 44-годишният Евтим Славков е бил бит.

Пристигналите на място медици установяват, че мъжът е с комоцио и повърхностна рана на главата. Заради съмненията за наличието на вътрешни разкъсвания, Славков е откаран към лечебно заведение.

 

Нападението се случило на територията на обект, включващ заведение за хранене, фитнес център и автомивка.

Мълвата носи, че отмъкнатата сума е в размер на 100 хиляди лева, но до този момент информацията все още не е потвърдена официално.

 

Емил Славков е един от благодетелите на района, дали доста солидна сума за облагородяването му. Неговото име се свързва с редица спечелени поръчки във ВиК сектора.

Отново по неофициална информация, жертвата е собственик на хотелски комплекс и бензиностанция. Това навежда на мисълта, че сумата, която е била в откраднатата чанта, е доста солидна.

 

По информация на Нова тв на бензиностанцията спрял черен автомобил, от който изскочили нападателите. Те заплашили мъжа с пистолет и му нанесли побой.

Източник: standartnews.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.