Ето какво каза Христо Терзийски за ваксините и пандемията!

https://crimes.bg/analizi/eto-kakvo-kaza-hristo-terziyski-za-vaksinite-i-pandemiyata/40653 Crimes.bg
Ето какво каза Христо Терзийски за ваксините и пандемията!

Христо Терзийски разкри важни неща, свързани с пандемичната обстановка у нас и ваксинирането!Вътрешният министър Христо Терзийски посети Мадан, Баните и Златоград. Той бе придружен от директора на ОД на МВР-Смолян старши комисар Николай Димов, Министърът проведе работни срещи със служителите в структурите на територията на дирекцията, писа БЛИЦ.

Терзийски се запозна с организацията и условията на работа в районното управление, районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ и ГПУ-Златоград, в РУ-Мадан и в полицейския участък-Баните.

„Искам лично да Ви благодаря за добрата работа, за положените усилия и постигнати професионални резултати“, каза министър Терзийски.

Той каза още, че пандемията от COVID-19 добави допълнителни отговорности и ангажименти към и без това напрегнатото им ежедневие.

„Непрекъснато се следи и се събират данни за нивото на заболеваемост сред служителите. Високо е нивото на здравните услуги, предлагани от Медицинския институт на МВР.

Създадена е организация за поетапно ваксиниране на всички, заявили желание служители и на техните семейства“, увери министър Терзийски.

На срещите бяха обсъдени текущите задачи по основните направления на дейност, материално-техническата обезпеченост, условията на труд, спецификите на криминогенната обстановка в района.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.