Ето каква е присъдата на Демби

https://crimes.bg/analizi/eto-kakva-e-prisadata-na-dembi/43781 Crimes.bg
Ето каква е присъдата на Демби

 

Подлежи на обжалване пред САС

Вече е ясно каква е присъдата на Димитър Вучев-Демби.

 

Софийска градска прокуратура постигна наказание от 4 години „лишаване от свобода“ при първоначален строг режим за Демби.

Припомняме, че той бе обвинен за държане без надлежно разрешително в съучастие и с цел разпространение на високорискови наркотични вещества на стойност 13933.26 лева; за държане без надлежно разрешително в съучастие и с цел разпространение на прекурсори за производство на наркотични вещества на стойност 1439.20 лева, както и за причиняване на лека телесна повреда на полицейски орган, при изпълнение на службата му.

Интересна подробност е, че подсъдимият следва да изтърпи шест години лишаване от свобода. Това се налага, след наложеното му от Софийски градски съд (СГС) общо наказание от 4 години „лишаване от свобода“ за трите престъпления. Освен това СГС приведе в изпълнение друго наказание „лишаване от свобода“, наложено на Демби по присъда, постановена през 2010 г.

 

Присъдата на СГС не е окончателна и подлежи на обжалване пред Софийски апелативен съд, пише blitz.bg.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.