Див екшън в Слънчев бряг

https://crimes.bg/analizi/div-ekshan-v-slanchev-bryag/41870 Crimes.bg
Див екшън в Слънчев бряг

 

Несебърският районен съд признал С за виновен

Див екшън се разигра до автогарата в най-големия ни курортен комплекс – Слънчев бряг.

 

Главно действащо лице бил бургазлия, отбелязва „Бургас24.бг“.

 

Под влияние на алкохола, мъжът започнал да хвърля каквото му видят очите.

А към ядосалите го се обърнал с думите "ку*ва" и "парцал", заканил се и че "ще да им е*е майката".Мъжът с инициали С.С. пребивавал от месец май в комплекса, но не работил. Той разчитал на средствата, които му дават различни търговци за това, че им помага. Основно извършвал почистване пред търговските обекти. С получените средства същият преживява като основно си закупува храна, както и алкохол и цигари.На 24 август  около 15:30 часа С.С. посетил заведението на автогарата в Слънчев бряг, намиращо се след бариерата. Имал пари само за бира, но не и за другия му порок – цигарите. Взел си кенче бира и седнал отвън на масата пред заведението, за да се разхлади.След като обаче заспал, работещата и стопанисваща този обект М.Х., решила да му направи забележка. Казала му или да не спи, или да напусне заведението заедно с бирата, тъй като притеснява клиентите.С. не се съгласил, жената му взела бирата и му върнала парите. Подпийналият мъж се ядосал и започнал да се заяжда с нея. След като окончателно го изгонила от заведението, мъжът започнал да я обижда и да я псува.С. обаче решил да продължи да пие бира. Този път си купил от съседния магазин, но от 2 или 2,5 литра. Допушило му се и поискал цигари от намиращите се наблизо роми.

"След като първоначално влязъл в разговор с тях, с цел да получи цигара, последвало скарване с тях. След това скарването е прераснало в сбиване. С. започнал да отправя закани, заплахи, обиди и псувни, както към лицата, с които влязъл в конфликт, така и с всички останали, които са се намирали на автогарата, основно за да ползват транспортни услуги. Наред с това си изпатили и други клиенти, включително и такива на магазина.Това принудило свидетелят А., която е материално отговорно лице в този магазин, в който впоследствие е бил обслужен С., да го накара да се отдалечи. Той обаче не само, че не е сторил това, но и към нея отправил обиди и псувни. Паралелно с това взимал стекове с големи бутилки минерална вода като ги захвърлял, включително и в посока, където преминават автобусите за да влизат и излизат в и от автогарата.Хвърлил и намираща се наблизо кофа за боклук, обърнал масата на заведението, заедно с пейката. В резултат на тези действия всичко наоколо станало в боклук и вода. Самият той имал следи по себе си от кръв, основно по дрехите. С. сам заявява, че кръвта е негова и е в резултат на удар, получен при възникналия конфликт с други лица, намиращи се на автогарата", става ясно от съдебното решение.Несебърският районен съд признал вандала от автогарата в Слънчев бряг за виновен. Той е осъден на 500 лв. глоба.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.