Димо Алексиев с невероятни откровения, касаещи кариерата му като актьор!

https://crimes.bg/analizi/dimo-aleksiev-s-neveroyatni-otkroveniya-kasaeshti-karierata-mu-kato-aktyor/38406 Crimes.bg
Димо Алексиев с невероятни откровения, касаещи кариерата му като актьор!

Е дна от най-обичаните звезди в историята на „Откраднат живот“ сподели в гостуването си "На кафе" за предизвикателствата на образа и емоцията от участието в осми сезон на най-успешния български медицински сериал. След дълго отсъствие Димо Алексиев и Алек Алексиев се завърнаха на снимачната площадка, а доктор Генадиев и доктор Василев облякоха лекарските престилки в новата болница „Св. Анастасия“. Поводът за завръщането на героите е тежкото заболяване на Евгения, което препраща към темата на сезона за „кръвните връзки“ и мястото им в живота на човека. Какво е чувството да застанеш между медицината и собственото си семейство и защо именно Димо Алексиев беше най-неподозираният участник в „Маскирания певец“, актьорът разказа в „На Кафе“.

 


Завръщането в „Откраднат живот. Кръвни връзки”


„Връщам се заедно с брат ми и това, което заварвам надминава очакванията ми. Докато снимаме с Мария Каварджикова си давам сметка, че когато дойде един такъв момент и родителят ти е в такова състояние, започваш да си задаваш много екзистенциални въпроси. Всеки ден тя е в това състояние поне около 12 часа и това ще продължи поне месец и половина или два. Мога да каже, че експерименталното лечение със сигурност в началото дава очакваните резултати. Но като всяка радост, положителният резултат трае три дни. Затова и Александър и Калин продължават да се търсят други алтернативи”, признава актьорът, когото зрителите виждат в ролята на доктор Клаин Генадиев.

 


За приключението „Маскираният певец”


„Запомних едно момченце, което плака с истински сълзи след като отпаднах от „Маскираният певец”.  Искам да му кажа, че всичко е наред  и животът продължава, въпреки че не съм в шоуто. Аз не мисля, че съм сбъркал с избора на песен. Това е публика, живо шоу, ние доста се чудихме как да се изпее самата песен, защото не се обработва гласът.  Малко имаше лутане в това отношение. Но в крайна сметка решихме, че така ще го оставим”, разказва Димо Алексиев.

„Всъщност тази секретност е интересното, криенето от другите, това беше предизвикателството.  В социалните мрежи имаше догадки. А хората, които ме познават добре, казаха че има някои жестове, с които съм се издал. Човек не забелязва колко много жестове прави тялото му, ако не се вгледа в себе си внимателно”, заявява Рицарят.

 

За представлението „Една седмица, не повече”

„Емил Марков е режисьор, а аз играя с Йоана Буковска. Ролята ми е на човек, на който му е дотегнало от една връзка и иска по рационален начин да излезе от нея. И затова кани най-добрия си приятел да дойде да живее с тях и така да приключи с връзката си. Много забавно е представлението. На 12 ноември играем в София”, съобщи за зрителите Димо Алексиев.

 

Какво разказа Димо Алексиев за различните си чорапи и каква изненада му приготви Дария Симеонова, можете да видите във видеото от „На кафе”.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.